להיפגע

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/09/2014 | 01:10 | מאת: הילה

אודי היום היתה ישיבת צוות בעבודה והגעתי אחרי שבועיים שלא הייתי יש שם בנות שמתנכרות לי אפילו לא אומרות לי שלום וזה כל כך פוגע ובכלל פגעו בי בעבודה נתנו לי רק משמרת אחת..... ואני יודעת שזה לא בסדר......... ואני גם יודעת שהבוסית שלי חושבת שלא באתי לעבןדה כי הברזתי............ מרגישה שלא מאמינה לי.....:.... קשה לי מאוד מאוד........ הם יודעים שם שיש לי קשיים נפשיים כלשהם אבל אין להם מושג לגביי זה הם חושבים שאני מתפנקת או כאלה ובאמת שאין לי כבר כח אודי אני לא יכולה להילחם בכל כך הרבה חזיתות קשה לי כל כך קשה לי...... הילה

הי הילה, זה באמת פוגע כשמרגישים חוסר אמון. מקווה שישתפר... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית