סרטים ותשדירים בנושא אנורקסיה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/05/2001 | 18:55 | מאת: מרב

שלום רב. אבקש את עזרתכם במציאת תשדירים או סרטים בנושא אנורקטיה. אשמח אם תכתבו לי את שמותיהם ובמידת האפשר גם כיצד אוכל להשיגם. תודה רבה מרב.

12/05/2001 | 12:45 | מאת: טלי וינברגר

מרב שלום רב, בעבר הוקרן בערוץ הראשון (לפני כמה שנים טובות) הסרט "סיפורה של קארן קרפנטר". זהו סיפורה של הזמרת קארן קרפנטר מהצמד "הקרפנטרס", שחלתה באנורקסיה ובסופו של דבר נפטרה מהמחלה, או יותר נכון מדום לב שקרה בעקבות המחלה. תנסי ליצור קשר עם הערוץ הראשון, ואם זה לא ילך, תחזרי אליי, אני אנסה לבדוק לך. פרט לזה, לפני כשנה פלוס, הוקרן סרט בערוץ שמונה על עמותת "אביב", עמותה של הורים שיש להם ילדים עם הפרעת אכילה. הסרט הביא גם את סיפורה האישי של צביה, בחורה שהיתה עם הפרעת אכילה ויצאה מזה, והיא היתה ממקימי הארגון. אין לי כל כך מושג איפה אפשר למצוא את הסרט, אבל אולי את יכולה לפנות לארגון "אביב", לדבר עם צביה, ולשאול אותה לגבי הסרט. יש לארגון אתר באינטרנט. זה מה שזכור לי כעת. אם אזכר במשהו נוסף, אכתוב לך. ואגב, למה את צריכה את זה? סתם מתוך סקרנות. בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית