לאודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/04/2014 | 10:36 | מאת: הילה

אודי. אני אוהבת מאוד מאוד את המטפל שלי. מצד שני יש לו בעיה של פיזור(נפש?) הוא שוכח פרטים (קטנים) גדולים/גדולים (ק) וכן אני מדברת על זה. אבל מבינה שזה אף פעם לא ישתנה לגמרי. למשל: קבענו שיחת טלפון לרביעי בבוקר. ביקשתי ממנו שירשום ביומן. יש סיכוי גדול שהוא ישכח. או: אני מחכה כבר יותר מחודש????!!!!!!!?????? למחברת שהוא אמר שיקנה/קונה/בהזמנה:???? אודי. אני מתחילה לחשוב שלמרות האהבה שלי אליו. יכןל להיות שבעוד שלושה חודשים אני יחליט שהטיפול הזה לא מתאים לי. לא ממקום אימפולסיבי. יותר ממקום שאני רוצה מטפל שישמור עלי היטב. הילה-hila

הי הילה, אני מקווה שהוא יידע לתקן את הכשלים שלו ולהיות מותאם אלייך כפי שאת צריכה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית