הצילו גר בשומקום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/03/2014 | 20:32 | מאת: מילי

הוא גם לא מבין את המילים ולא שומע את הצעקה ורק יודע להנהן ולהחזיר הכל לשולח עטוף בשפה אחרת, לא מובנת. אני צריכה עזרה ומבקשת בכל המקומות. מקבלת את מה שניתן ושואלת מה עוד אפשר. כי אסור לפצל טיפולים ולהכניס עוד טיפול ןאסור לכתוב או להתקשר או לסמס. צריך להתאפק. הכי קל לחזור ולהיות שקטה ומקבלת ומאופקת, אבל אסור לי. אודי, איזה טיפול אפשר לשלב עם טיפול דינאמי של פעמיים בשבוע? משהו כמו ביבליותרפיה, אומנות מוסיקה אפשר ? או שגם אלה עומדים בפני עצמם. אני צריכה עזרה וליווי ותמיכה אינטנסיביים כדי שאצליח להתחבר לחיים מחדש. אני צריכה אחזקה של ארבע פעמים בשבוע. איך אפשר לתפור חליפה שכזאת?

06/03/2014 | 17:44 | מאת: -חנה

הי מילי, גם אני בטיפול פעמיים בשבוע ולא תמיד מספיק לי. צריכה ורוצה עוד. מה המטפל/ת שלך אומר/ת לגבי זה? דיברת על זה? אם יש משהו קריטי שאני באמת צריכה אז אתקשר אליה. לפעמים אני כותבת ואז מביאה או לא מביאה, זה גם עוזר לפעמים. לאחרונה, היא כתבה לי מכתב (קטן) שיהיה לי לרגעים בהם קשה ואני צריכה אותה. עצם הידיעה שיש לי משהו כתוב ממנה שהוא שלי, גורם לי לטוב.

הי מילי, זה דורש עבודת צוות כנראה. עם ישיבות משותפות וכו'. נסי להציע זאת כאפשרות. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית