מה יכול להחזיר לי רצון?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/12/2013 | 08:32 | מאת: מימה

אין תשוקה בגוף ובנפש שלי :/ ואם יש אז היא באה ודועכת מאוד מהר.. אני אוהבת את ההרגשה אחרי פעילות גופנית כי זה כאילו מחייה לי את החושים. נראה לי גם שאני צריכה תרפיה של קול. מקום שאפשר לצעוק בקול גדול וגם לשיר ולשחרר את הגרון החסום שלי... אודי יש תרפיות כאלה דרך החושים שיכולות לשחרר אותי?

הי מימה, רצון זה לא משהו שמגיע מבחוץ, כך שאיני יודע מה יכול להביא תשוקה. דווקא פעילות גופנית ידועה כמסייעת בדיכאון (אם כי יש כאן משהו "טריקי": מי שמדוכא לא תמיד מוצא כוחות לפעילות ספורטיבית). באשר לטכניקות טיפול - בוודאי שיש. יש טיפול במוסיקה למשל, או פסיכודרמה. לא בטוח שזה יפתור את בעיית האמון הקשה שלך מול דמויות המטפלים (זה הרי לא קשור לטכניקה כזו או אחרת), מה שמרמז אולי על מה שיכול לשחרר: קשר מיטיב שיש בו אמון ויכולת להעזר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית