לד"ר גרין או לגורם מוסמך אחר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/05/2001 | 12:02 | מאת: אבי

שלום רב, רציתי לקבל הכוונה בנוגע לטיפול. יש לי בעיה לקבל פקודות מאנשים - בחיים האישיים, בעבודה, צבא. אני יודע שאף אחד לא אוהב שאומרים לו מה לעשות, אבל אצלי זה מתבטא בדיכאון כבד ובלתי מוסבר. מה יכול להיות הגורם לתגובה כה חריפה? אשמח לקבל איזושהי הכוונה. בברכה, אבי

06/05/2001 | 18:30 | מאת: ד"ר אבי פלד

מדובר כנראה במרכיבים אישיותיים ניתן להבינם במהלך אבחון פסיכולוגי (אבחנה דינאמית)

06/05/2001 | 20:53 | מאת: ד"ר דרור גרין

אבי יקר, אתה מתאר את הבעיה שלך באופן כללי, שאינו מאפשר לתת לך תשובה מוסמכת. אני משער שפנית אלינו, משום שהבעיה מציקה לך ופוגעת בתפקוד היומיומי. אתה מבקש הכוונה בנוגע לטיפול, ואני חושב שזו אכן דרך יעילה להתמודד עם הבעיה. מאחר ולא מדובר בבעיה רפואית, טיפול נפשי עשוי לסייע לך להבין טוב יותר את מהות הקושי, ואת הדרכים האפשריות להתמודד אתו. כדאי שתפנה לפסיכותרפיסט או לפסיכולוג קליני. מדובר בטיפול המבוסס על שיחות, הנמשך לאורך זמן. בהצלחה, דרור גרין

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית