חרדות או התמוטטות עצבים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/05/2001 | 22:50 | מאת: דורית גרניאל

אני סובלת בתקופה האחרונה מחרדות ופחדים לא מוסברים פשוט גלי פחד מציפים אותי ללא כל התראה מוקדמת או סיבה ספציפית. אני חוששת שאני משתגעת או קרובה להתמוטטות עצבים אבל אולי אני סתם מפחידה את עצמי. מישהו יכול להסביר לי מהי התמוטטות עצבים? ומה יכול להיות שעובר עליי?

05/05/2001 | 14:17 | מאת: ד"ר דרור גרין

דורית יקרה, אינני יודע למה את מתכוונת כשאת כותבת על התמוטטות עצבים, אבל את מתארת תופעות של חרדה שכדאי להתייחס אליהן ברצינות. לא כתבת דבר על עצמך ועל חייך, ולכן לא אוכל לנסות ולהבין יחד אתך מה מקורה של החרדה שפקדה אותך. אם אינך רוצה לפרט יותר בפורום, את יכולה לשלוח אלי אימייל, בהקלקה על שמי המסומן בכחול. אני חושב שכדאי שתתייעצי עם פסיכותרפיסט או פסיכולוג, שיוכל לעזור לך להבהיר את מה שקורה לך או להפנות אותך לטיפול מקצועי. שבת שלום, דרור

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית