ורטיגו וסחרחורות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/06/2011 | 04:10 | מאת: XNCV55

שלום לכם אני בן 24 מגיל 17 הייתי סובל מחרדות שונות שלא הפריעו לי בתהליכי החיים בגיל 22 עברתי ניתוח של הפנדיציט עקירת התוסתפתן לאחר יומיים בידיוק חשתי בסחרחורת איומה של ורטיגו כאשר כל העולם סובב סביבי במהירות לשם כך נתנו לי הרופאים איגסרק כאשר הוא עזר לי להפסקה הסחרחורת אבל עד עכשיו נשארו לי התסמינים של חוסר הקשבה,חוסר התמצאות במרחב,שיוט , תחושת תזוזה בעודי יושב . עשיתי בדיקת ENG יצא תקין עשיתי בדיקות דם יצא תקין חשוב לציין שהורטיגו גרם לי לחרדות נוספות כמו אגרופובייה שהחריפה לי את החרדות קשה לי לחיות ככה ביום יום ואני כבר אובד עצות מקשרים לי את הורטיגו לחרדות וזה ממש לא נראהה לי אני ממש אובד עצות אני אשמח לקבל תשובהה תודהה!

שלום לך, בכל ההיבט הפיזולוגי - איני יכול לעזור, אלא דווקא במה שלא נראה לך (בחרדות). התסמינים שאתה מתאר יכולים בהחלט להיות תוצאה של חרדה. אני מציע לך לפנות לפסיכולוג המתמחה בעבודה עם חרדות. שילוב CBT והיפנוזה יכול להיות יעיל למדי. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית