חזרתי לכאן אחרי זמן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/04/2001 | 06:10 | מאת: סוזי

שלום טלי! נכנסתי לפורום הזה אחרי המון זמן שלא ביקרתי בו, כחצי שנה אולי, והייתי נורא עצובה, לאן נעלמו כל המומחים? הפסיכיאטר, וגרין והיה עוד פסיכולוג קבוע (לא זוכרת את שמו), וצבט לי קצת בלב ששום דבר לא נשאר כמו שהוא, כי אז זה היה מקצועי ויפה ועכשיו זה סתם עוד פורום של פינג-פונג בין אנשים. רק את נשארת, וזה יותר מכל מעיד עלייך ועל האיכויות שלך, אז עלה בי רעיון, למה שלא תקימי קבוצה וירטואלית, קבוצה דינאמית או קבוצת תמיכה לפי בחירתך. קיים כבר מודל כזה, בתשלום חודשי שמתפקד יפה. אני לא נמצאת בו אבל זה אפשרי. אם יש לך נסיון בקבוצות וזמן, זה דבר נהדר. להשתמע.

28/04/2001 | 08:53 | מאת: אליאן

נו טלי, תרימי את הכפפה... אני משתתפת !!!

28/04/2001 | 14:11 | מאת: טלי וינברגר

סוזי יקרה, ראשית תודה על המחמאות. שנית, הדברים אמנם השתנו מעט, אך לא הכל. הצוות עבר שינויים קלים,אולם הפסיכיאטר, ד"ר פלד, עדיין נמצא, רק מבקר לעיתים רחוקות. דרור גרין, גם הוא עימנו, ומדיי פעם מאיר את עיניינו במילותיו החמימות. הצטרף פסיכולוג קליני, ד"ר קפלן, במקום אמיר שהיה בעבר. הצטרפה עו"ס רוית ניסן, שתחום התמחותה הוא תינוקות וילדים, והצטרף ד"ר יוסי אברהם, פסיכולוג תעסוקתי. אז סכ"ה הצטרפו אלינו עוד אנשים, עוד מומחים ועוד גולשים. בעניין הפינג-פונג, זה לא ממש "דיבורי סרק", כי לעיתים קרובות ההתכתבויות בין הגולשים מעניינות, נותנות רקע על הפרעות שונות "מן השטח" ומסייעות בתמיכה ועידוד שאינם פחותים מחוות הדעת המקצועית. אני שמחה ששבת אלינו לאחר העדרות ממושכת, ומקווה שתישארי, ותקחי חלק פעיל בפורום. לגבי קבוצת התמיכה הוירטואלית, לקחתי את הדברים לתשומת ליבי, ואני מבטיחה לחשוב על כך. בברכה, טלי פרידמן

28/04/2001 | 15:23 | מאת: Angel

בתור אחת האשמות בכך שזה קרה,אני חושבת לפעמים שאנשים שמגיעים לפורום על מנת לשאול שאלות ,נרתעים מההתכתבויות אולי זה נראה להם פורום לא רציני וחבל כי זה מפספס את המטרה העיקרית של הפורום הזה ואני מאשימה גם את עצמי.אני הייתי אחת הראשונות שהתחילו עם זה.

28/04/2001 | 16:06 | מאת: jacki

היי לך, למה את מתכוונת שאת אומרת פינג פונג? איך הפורום היה לפני חצי שנה , כשהיית נכנסת אליו? איך הוא היה שונה? מעניין אותי לדעת. ביי .

28/04/2001 | 16:10 | מאת: במבי

היו בו שאלות ותשובות, רובן מקצועיות ממש. האנשים הקבועים ניכרו פחות והתפתחות, הדיאלוגים בין האנשים הייתה מועטה יותר. סליחה, אבל הדיאלוגים האלה שעכשיו חלק מכם מרגיש אשם בגללם הם לא מה שאמור לקרות גם בקבוצה סגורה?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית