לטלי פרידמן...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/04/2001 | 01:34 | מאת: Angel

רציתי לעדכן,אבל נרדמתי .לצערי רק לשעתיים(דיברתי איתך על הרס עצמי?) יש לי חדשות שאמורות להיות טובות לא לגביי לגבי מישהי שמאוד יקרה לי,אם את בכלל זוכרת סליחה שאני מבלבלת לך את המוח עם זה

26/04/2001 | 11:21 | מאת: טלי וינברגר

אנג'ל, בוודאי שאני זוכרת לגבי אותה "מישהי". אז מה קורה איתה? ואגב, שימי לב להודעות של הגולשים למכתבך הקצרצר למעלה...הקצרנות שלך זועקת "הצילו" וצווחת "תשומת לב". זה לא קשור לאביב או למישהו ספציפי, זה קשור אליך. כל כך הרבה הודעות היו בעקבות המכתב שלך, וטרם סיפרת מה באמת קרה. את אוהבת את הדאגה הזו, הא? אבל אנג'ל, כתבתי לך לא פעם, שבשלב מסויים זה עלול להפוך לסיפור "זאב, זאב". אל תמתחי יותר מדיי את החבל, לא לכולם יש סבלנות ואורך רוח בלתי נדלים. טלי פרידמן

26/04/2001 | 12:39 | מאת: Angel

זו לא היתה המטרה לא הפעם לא שמתי לב אפילו... ואני מצטערת מעומק ליבי.... פשוט פתאום נזכרתי ששום דבר מזה לא העלתי לעולם בפורום ולא ראיתי טעם להתחיל הבעיה שלי היא שאני לא מסוגלת "לשתוק" להערות האנשים

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית