אוף אין לי כוח יותר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/04/2001 | 14:18 | מאת: שרית

האמת היא שדיי נשבר לי מכל הדיכאון הזה הכוחות נעלמים לי ואני כבר חסרת עונים נופלת לתוך מערבולת של בדידות אין לי כוח הלואי והייתי יודעת מה לעשות ולמה אלוהים כה מכאיב תמיד

12/04/2001 | 15:46 | מאת: Lala

הי שרית, אני לא מכירה אותך, אבל אני יודעת על מה את מדברת. אין לי את התשובות, אבל אני חושבת שחייבים להמשיך, כי בסופו של דבר יש טוב, פשוט חייב להיות. יש איזושהי סיבה לזה שאנחנו כאן. אני לא רוצה יותר מדי לקשקש לך בשכל כי בוודאי כבר אמרו לך את כל מה שאפשר להגיד ואני גם בטוחה שאת יודעת את כל זה. יש משהו בחיים האלה וגם אם הם קשים ובלתי נסבלים הם עדיין הדבר היחיד שיש לנו כאן, כל עוד אנחנו כאן. אז תהיהי חזקה, עד כמה שאת יכולה ואל תוותרי!

12/04/2001 | 16:17 | מאת: רוז

למה אלוהים מכאיב? תנסי להתבונן בצורה עמוקה בדברים ותראי שבדרך כלל מי שמכאיב הוא הבנאדם. למה אין לך כוח? מה הדבר הזה שסוחט ממך אותו? אולי תפרטי קצת יותר ואנשים בפורום יוכלו לעזור לך בצורה רצינית?

13/04/2001 | 07:49 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום איננו מכירים, ואולי כבר סיפרת על עצמך, אבל אני עדיין בתעלומה. אשמח לראות במה לסייע, אבל משהו יותר ממוקד... כל טוב ד"ר יוסי אברהם

14/04/2001 | 15:18 | מאת: שרית

אני בדיכאון מן הסתם קשה לי מאד פוחדת לא להחזיק מעמד יש עוד חומר בדפים קודמים

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית