שאלה לד"ר פלד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/03/2001 | 09:24 | מאת: גלעדי

נושא: שאלה חשובה לפסיכיאטר מחבר: גריני תאריך: 25-03-2001 09:12 אני נוטל סרוקסט מזה 5 שבועות, לטיפול בדיכאון. מצב הרוח הכללי השתפר, ואולם עדיין נותרה בעיית היקיצה המוקדמת (ואי היכולת להרדם חזרה - בערך בשעה 4:30 לפנות בוקר) וכן בחילה קלה בבוקר שעוברת במשך היום. האם השנות 2 התופעות הנ"ל מעידה על השפעה לא מספקת של הסרוקסט או תרופות SSRI בכלל? אודה לך על חוות דעתך מתוך נסיונך עם מטופלים.

30/03/2001 | 18:28 | מאת: ד"ר אבי פלד

יתכן ויש צורך לעלות במינון הסרוקסאת או לחליפין להוסיף תכשיר שינה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית