שאלה לפסיכיאטר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/03/2001 | 12:40 | מאת: לאון

נושא: שאלה לפסיכיאטר מחבר: לאון תאריך: 15-03-2001 11:38 אני סובל מתופעות של יקיצה מוקדמת, הזעה, ודפיקות לב הממוקדים כולם בפחד להופיע בפני קהל (מצגת). התופעות אינן מופיעות בעת ההצגה עצמה, וכמו כן אין לי בעיה להתבטא בחברה, ואולם בעת קבלת משימה של הצגה בפני קהל הופכים הלילות שלפני לגיהנום. שאלתי: האם לדעתך עשויה התרופה סרוקסט לסייע לי בפתרון הבעיה? תוך כמה זמן מעת נטילתה?

20/03/2001 | 23:59 | מאת: ד"ר אבי פלד

אם מדובר בבעית שינה בלבד הייתי לוקח תכשיר לשינה כגון סטילנוקס או נוקטורנו אם מדובר בחרדה חברתית סרוקסאט יעזור מאד

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית