LORIVAN

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/03/2001 | 09:06 | מאת: איציק

שלום לכם. האם שימוש בכדורי LORIVAN מדי פעם יכולים לגרום לתלות? תודה

15/03/2001 | 19:34 | מאת: אביב

באותו הנושא: האם לקיחת כדורי לוריוון יכולים לסייע לשקט נפשי ומה מידת התלות בכדור והאם ניתן להיגמל ממנו?איציק כתב/ה: > > שלום לכם. > > האם שימוש בכדורי LORIVAN מדי פעם יכולים לגרום לתלות? > > תודה

15/03/2001 | 23:14 | מאת: שגית

שלום, לפי מיטב ידיעתי לוריוון הוא כדור ממכר כאשר לוקחים אותו באופן רצוף - קשה מאוד להיגמל ממנו. השאלה היא מה זה מידי פעם? פעם בשבוע - שבועיים לא נורא. הוא מרגיע ונגד מתח וחרדה. ניתן לקחת מידי פעם כל עוד לא מעלים את המינון. יש היום כדורים לא ממכרים. השאלה היא למה אתה לוקח אותם? נגד חרדות? מתח? כל טוב

17/03/2001 | 07:03 | מאת: ד"ר אבי פלד

מידי פעם ? תלוי כל כמה זמן ולמשך כמה זמן -

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית