הפרעות למידה קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/03/2001 | 07:13 | מאת: חננאל

בני בן 12 סובל מהפרעת למידה קשב וריכוז והוצע לי טיפול בתרופה ריספרדל 1 מ"ג אנא תן לי מידע כללי על התרופה? מה הן תופעות הלוואי? האם ממכרת? האם תרופה זו עוזרת למצב שתארתי? אשמח גם אם אנשים שנוטלים את התרופה ישתפו אותי בהרגשתם על התרופה בתודה

17/03/2001 | 07:11 | מאת: ד"ר אבי פלד

מדובר בנוגד פסיכוזה - תרופה לסכיזופרניה תופעות לוואי אין - נדיר שיש קצת רעד עייפות וקישיון שרירים - זמני וחולף בהתחלה לא גורם להתמכרות היא עוזרת למצב שתארת אבל לא הייתי נותן אותה לילד רק עם באמת -אבל באמת - אין אפשרות לעזור בדרך אחרת - כדאי להתיעץ עם פסיכיאטר של הילד בכל מקרה

18/03/2001 | 10:40 | מאת: חננאל

מה הדרך האחרת שאפשר לטפל בו בלי התרופה הזו????????

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית