בן 19 עם דיקאון ביטחון ירוד ובילבול בבקשה תעזרו לי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/03/2001 | 19:13 | מאת: שחר

שלום שמי שחר והבעיה שלי היא בישנות לא מוסברת ולא קבועה ובטחון עצמי ירוד שבאים בגלים (מאז שאני זוכר את עצמי) בנוסף ליפני שנה הכרתי בחורה (בפעם הראישונה) שעזבה אותי אחרי כ3 חודשים ועקב כל אלה אני בדיקאון שהולך ומחמיר כמו כן הביטחון העצמי והבישנות אני ממש מבולבל ומרגיש שאין לי מספיק כח להמשיך בבקשה תעזרו לי.. תודה..

13/03/2001 | 21:02 | מאת: ד"ר אבי פלד

ניתן לעזור לך כפי שאתה מתאר נראה שאתה תפיק תועלת מטיפול בשיחות - דהיינו טיפול פסיכולוגי פסיכוטראפי רגיל אבל להיות בטוח מומלץ אבחון אצל פסיכאטר (פסיכאטר מסוגל לעשות אבחנה מבדלת עם דכאון מסיבות לא פסיכולוגיות) יעוץ נוסף ניתן לקבל ממני בטלפון - דרך לחיצה על שמי בדף הפורום

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית