האם לעשות ניתוח פלסטי בסנטר?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/09/2005 | 17:20 | מאת: איילת

שלום אני בת 30. תמיד רציתי לעגל את הסנטר שלי בניתוח מכיוון שהוא ארוך וחד. האם כדאי לעשות זאת בגילי ולאור מצבי הכספי שאינו מזהיר? (הכנסתי משכורת פועלת).

09/09/2005 | 17:28 | מאת: ד"ר אורנה ראובן-מגריל

איילת יקרה, אין ביכולתי לדעת עבורך מהי המשמעות העמוקה של שינוי צורת הסנטר שלך. אני מניחה שזה קשור באופנים רבים ומורכבים לדימוי העצמי ולסיפור החיים שלך, וזאת מבלי להיכנס כלל לשיקולים רפואיים ואסתטיים... אולי כדאי לפנות לייעוץ אישי, כדי שתוכלי לברר לעצמך את הדברים? בברכה, אורנה ראובן-מגריל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית