פחד מעכברים לילדה בת 3

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/02/2005 | 20:43 | מאת: יצחק

שלום יש לי ילדה בת שלוש.לאחרונה החלה לפתח פחד מעכברים.אין סיבה חיצונית לפחד.יש לציין שלאחרונה היא התקררה ופיתחה דלקת בדרכי השתן אשר מפריעה את מנוחתה(מתאפקת ולעיתים אינה עוצרת מבעד לשחרור השתן כיון שכואב לה) לפני כשנה נולדה לה אחות.אלו הנתונים ונראה שהיא מקבלת אותה בעזרת הכנה טובה ללא ארועים משמעותיים. השאלה-כיצד ניתן לטפל בפחד מעכברים ..עצות מעשיות ומהו המקור שיתכן לפחד הזה? תודה

07/02/2005 | 10:03 | מאת: ד"ר אורנה ראובן-מגריל

שלום יצחק, עניתי לשאלתך אתמול בלילה, אנא הסתכל בסוף העמוד הנוכחי בפורום (או בעמוד הקודם). אורנה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית