איך רמרון או מיאנסרין מקלים על הפגיעה במין של SSRI

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/01/2001 | 21:00 | מאת: נטע

אני אשה בת 30 . הרופא המליץ לי לקחת רמרון בנוסף לפריזמה, כדי לבטל את הפגיעה של פריזמה בחשק המיני שלי וביכולת להגיע לאורגזמה. מה אחוז ההצלחה של רמרון במטרה זו? ואיך זה נעשה מבחינה ביולוגית ?

24/01/2001 | 00:55 | מאת: נטע

.

24/01/2001 | 11:41 | מאת: לנטע

נטע שלום, רמרון הוא תכשיר נגד דיכאון שפועל על קולטנים במוח באופן שונה מהפריזמה ובכך מטפל בדיכאון מבלי לפגוע בחשק ובתפקוד המיני. בדרך כלל, אין צורך לטפל בשתי תרופות: האחת שתטפל בדיכאון, והשנייה שתטפל בבעיות שהראשונה גרמה, אם יש אפשרות לטפל באמצעות תרופה אחת שמכילה את שתי התכונות גם יחד. לבריאות!

24/01/2001 | 16:16 | מאת: נטע

כי ידוע שבמינון רגיל- הוא גורם לישנוניות נוראית ולעליה במשקל. כמו כן הרופא מתלבט בין להוסיף לפריזמה רמרון לבין להוסיף מיאנסרין? האם מיאנסרין כן כדאי לקחת יחד עם פריזמה כדי לסתור את הפגיעה במיניות?

24/01/2001 | 22:20 | מאת: ד"ר אבי פלד

איזה רופא המליץ על כך - לא ידוע לי שיש התוויה כזאת - רמרון הוא תכשיר נוגד דיכאון דומה לפריזמה שונה ממנו רק במעט אני ממליץ לקבל טיפול כזה מפסיכיאטר

26/01/2001 | 08:02 | מאת: מתוסכל

לבונסרין לרמרון יש פחות תצרי איתי קשר ב [email protected]

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית