אני צריך עזרה ממומחה!!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/01/2001 | 00:05 | מאת: אפטימי

היי אני ממש אשמח לקבל עזרה, הפסכיאטר שלי אבחן אצלי social phobia והוא נתן לי prozac לטפל בבעיה , אולם למרות העלאת המינון מספר פעמים , prozac פשוט לא עזר והמצב נותר כפי שהוא , לכן הפסכיאטר החיט להחליף לי את התרופה ל seroxat , וכעת יש לי מספר שאלות מהן תופעות הלוואי של seroxat ? תוך כמה זמן היא מתחילה להשפיעה ? מהם המינונים המומלצים של התרופה ופרקי זמן ? איזה תרופה נחשבת ל"חזקה" יותר prozac או seroxat אני יודע שאלו הן המון שאלות , אבל הנושא ממש מציק לי , ואני ממש אשמח לקבל התייחסות תודה רבה

21/01/2001 | 00:48 | מאת: ד"ר אבי פלד

> מהן תופעות הלוואי של seroxat ? לפעמים ישנוניות בחילה ירידה בחשק מיני > תוך כמה זמן היא מתחילה להשפיעה ? ביו 2-6 שבועות > מהם המינונים המומלצים של התרופה ופרקי זמן ? 20 מג ליום > איזה תרופה נחשבת ל"חזקה" יותר prozac או seroxat אין חזק יותר הם אותו הדבר > > תודה רבה

21/01/2001 | 00:57 | מאת: אופטימי

ד"ר פלד הסתכלתי בפורום , וקראתי את התשובות שלך לגביי השאלות ושאלותיהם של האנשים האחרים מהפורום , ואני מאד רוצה להודות לך , זה מאוד מפחיד להתחיל לקחת תרופה חדשה בייחוד תרופה כמו זו , אבל התשובות שלך ושל שאר האנשים בפורום - ממש עזרו לי ובהזדמנות זו הייתי רוצה גם להודות להם , עכשיו אני אקח את התרופה בפחות חששות תודה רבה אופטימי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית