מחפשת מאמר על חרדת נטישה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/10/2003 | 21:26 | מאת: יעל האחרת

שלום, אבקש את עזרתכם במציאת מאמר על חרדת נטישה אצל ילדים ותינוקות, אשמח לקבל אותו למייל שלי, אם אפשר ולא רק את שמו של המאמר. בתודה גדולה מרראש, יעל.

22/10/2003 | 23:59 | מאת: ד"ר אורן קפלן

יעל שלום חרדת נטישה אצל ילדים הוא שם כללי להרבה מאוד חומר שנכתב בנושא ואין מדובר במונח פשוט שניתן להבין ולהגדיר אותו. כדי להגיע לחומר שבו את אכן מעוניינת תצטרכי להגדיר בצורה יותר מדוייקת מהי הבעיה או הנושא בגלל את מחפשת את החומר, מהו גיל הילד וכו'. מקום מוצלח להתחיל ממנו הוא מנוע החיפוש גוגל, פשוט הקלידי בתוכו את המילים חרדת נטישה וכן ילדים או תינוקות ותקבלי חומר רב. www.google.co.il ישנם ספרים שלמים על הנושא, בעיקר באנגלית, רובם קשורים לפסיכולוגיה התפתחותית. בברכה ד"ר אורן קפלן

23/10/2003 | 00:10 | מאת: יעל האחרת

תודה על התשובה המהירה!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית