שאלה לד"ר פלד/A.D.D

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/01/2001 | 15:36 | מאת: עדי

אני בחורה בת 23 ואובחנתי לפני כשנה וחצי שאני סובלת מהפרעות קשב וריכוז A.D.D. מהסוג של INATTENTIVE ניסיתי לקחת ריטאלין אבל זה הרדים אותי נורא ולא יכולתי לתפקד ביום יום לאחר שלקחתי את הריטאלין. אני רוצה לציין שאין לי ולא היתה לי אף פעם היפראקטיביות. מה אתה יכול להמליץ לי לקחת. אני רוצה לדעת אם יש מסגרת לטפל בהפרעות קשב במבוגרים אצל קופות החולים ללא פניה למרפאות בריאות הנפש (כי זה נראה לי מפחיד). אני הצלחתי במהלך השנים להמנע מאיבוד רכוש שלי אבל מצד שני אני יותר ויותר סובלת משכיחת שמות ומילים בעברית ובאנגלית (עברית זאת שפת האם שלי). אני מגיעה למצבים די מביכים כאשר אני לא מצליחה להתנסח בשפת האם שלי. למה זה קורה לי והאם יש לכך פתרון? אני מאוד מאוד אשמח אם תוכל לעזור לי, ד"ר פלד.

07/01/2001 | 21:35 | מאת: ד"ר אבי פלד

מי איבחן אותך? ולפי מה ?

08/01/2001 | 22:24 | מאת: עדי

עשו לי מבחנים דידקטיים. בנוסף הלכתי באופן פרטי לנוירולוג ילדים. האם תוכל בבקשה להתייחס לשאלות הנוספות שהיו לי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית