התעללות נפשית בזמן הריון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/10/2002 | 18:11 | מאת: ד.ג.

אני נשואה כחצי שנה ובהריון בחודש רביעי. אני ובעלי רבים המון בעיקר בזמן האחרון. למרות שהייתי תקופה בשמירת הריון בעלי "התאמץ" מאד לגרור אותי לוויכוחים וכשאמרתי לו שאינני מעונינת להתווכח מפני שעלי להשתדל להיות רגועה בזמן ההריון הוא ממשיך להתעלל בי נפשית והמצב הגיע לידי כך שאני כבר לא יכולה להיות בבית איתו. חשבתי לעזוב את הבית אבל אינני בטוחה שזה הזמן. אנא ממך יעץ לי מה עלי לעשות.

18/10/2002 | 22:16 | מאת: ד"ר אורן קפלן

ד.ג. מה שאת מתארת נשמע מדאיג ומעציב. אני לא בטוח שאת יכולה להתמודד עם המצב בעצמך ואני חושב שאת זקוקה לייעוץ הן של אנשים קרובים לכן והן של איש מקצוע, עו"ס או פסיכולוג. אני מציע לך לפנות מייד לעזרה שכן במצבך כל יום נוסף עלול לסכן את בריאותך ובריאות העובר. תוכלי להיעזר אולי באתר הבא העוסק באלימות מינית ואלימות בכלל. http://www.macom.org.il בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית