שיפור דימוי העצמי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/10/2002 | 21:59 | מאת: אורית

לד"ר קפלן שלום. רציתי לשאול האם תוכל בבקשה להמליץ לי על ספר או על דרכים לשיפור דימוי העצמי, שכן לפעמים אני מרגישה שהדימוי העצמי שלי כל כך נמוך, עד שזה פוגע בי ביום יום. אשמח אם תשיב לשאלתי בברכה אורית .

14/10/2002 | 01:04 | מאת: ד"ר אורן קפלן

אורית שלום אני לא חושב שקריאת ספר הוא הדרך המתאימה. אני מציע לך לפנות לטיפול פסיכולוגי ולהתמודד עם הסיבות שבגללן דימויך העצמי נמוך. קריאת ספרים היא דבר נפלא, אני לא מכיר ספר ספציפי להתמודדות עם דימוי עצמי. יש הרבה ספרים בהם המשתתפים בסיפור עוברים תהליך של שינוי ובוודאי אפשר ללמוד מזה. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית