דכאון לאחר לידה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/10/2002 | 14:03 | מאת: אסף

שלום לכולם אני חושש כי אשתי סובלת מדיכאון לאחר לידה ורציתי לדעת האם ישנו פורום ברשת שמטפל בנושא או לחלופין היכן אני יכול לקבל מידע בנושא ? תודה

06/10/2002 | 16:49 | מאת: ד"ר אורן קפלן

אסף שלום אני מציע שתשוחח איתה בעניין ותראה מה תגובתה. במידה וזה אכן דיכאון אחרי לידה חשוב לפנות לייעוץ פסיכולוגי או פסיכיאטרי כדי לטפל בעניין. יש הרבה חומר באינטרנט. היכנס למנוע חיפוש גוגל והקלד דיכאון אחרי לידה www.google.co.il בברכה ד"ר אורן קפלן

06/10/2002 | 17:52 | מאת: ערין

שלום לכם את האמת אני לא יודעת אם יש לי דיכאון או לא. אחרי הגרידה שעשיתי התחלתי לחלום שיש בן אדם שחור שמן אבל לא רואה אותו רק רואה חושך . וגן מפחדת בלילה ובאמצע השינה אני מתעוררת כאילו שיש משהו מפחיד. אני מודה לכם אם תעזרו לי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית