חרדות שלאחר הלידה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/10/2002 | 11:38 | מאת: נעמה

שלום ! אני בת 40 ולפני כחודש ילדתי! בתקופת ההריון היתה לי רעלת הריון ( טוקסמיה) שבועיים לפני הלידה ולאחרי קיבלתי התקפי חרדה שהיו מלווים בבכי וחולשה הזעת יתר , פחדים וי שלי קושי להקשר אל התינוקת ! כיום כחודש אחרי אמני מטופלת בכדורים פסיכיאטרים בשם : SEROXAT לא חל שינוי בהרגשתי מאז ! הייתי רוצה לדעת מה עליי לעשות !

06/10/2002 | 17:08 | מאת: ד"ר אורן קפלן

נעמה שלום אני לא חושב שהטיפול התרופתי מספיק. את מתמודדת עם חוויה לא פשוטה שהיתה לא רק גופנית אלא טראומתית מבחינה נפשית. החרדה היא תגובה שחלקה פיזיולוגי וחלקה פסיכולוגי ואת צריכה עזרה להתמודד עם החרדה ואולי הדיכאון. אני ממליץ לך לפנות בהקדם לטיפול הן לשיפור איכות חייך והן עבור התינוקת. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית