ספר על טיפול עצמי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/09/2002 | 23:18 | מאת: .

שלום יש ספר על טיפול עצמי בחוסר ביטחון,עצבנות,דיכאון וכ...שיכול לעזור בצורה טובה גם בלי טיפול ?אני יודעת שטיפול זה הדבר הטוב ביותר,אבל כשאין כסף,ואני גם גרה בקיבוץ מבודד,אז יש אלטרנטיבה?

30/09/2002 | 23:44 | מאת: ד"ר אורן קפלן

שלום יש ספרים רבים על פסיכולוגיה, טיפול, סיפורים על הטיפולים ועוד. תוכלי לגלוש לאתר של סיטמצקי מיתוס או כל חנות ספרים וירטואלית אחרת ולקנות אחד או כמה מהספרים הללו. היפנוזה עצמית של אולמן ולמברו עוסק בטכניקות לשינוי יש מספר ספרים על מטופלים שמספרים על הטיפול שלהם סופרים/מטפלים כמו יאלום או ד"ר יורם יובל מתארים טיפולים שלהם ויש עוד רבים אחרים. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית