בגידה...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/09/2002 | 14:53 | מאת: נילי

אחרי חצי שנה של טיפול, אלפי שיחות עם חברים ועם עצמי עוד לא הצלחתי להשתחרר מהבגידה של החבר שלי אחרי מערכת יחסים של שנים . רעיון?!....

30/09/2002 | 18:00 | מאת: לנילי

לא לקחת את זה אופן אישי. גברים הם זבל (אני אחד כזה ואני יודע) , זה ממש לא אישי , גם אם הרגע יצאנו מהמיטה עם היפה בנשים וזונה בדולר תציע לנו את עצמה. . . לא נהסס לרגע.

30/09/2002 | 23:21 | מאת: ד"ר אורן קפלן

נילי שלום השאלה האם את מבינה מדוע את לא מצליחה להשתחרר. מה פגע בך עד כדי כך שאת עדיין עוסקת בזה. אני מתאר לעצמי שאחרי כל כך הרבה עיסוק בעניין כפי שאת מתארת, יש לך קצה חוט. אולם המודעות אינה סוף הדרך, היא יכולה רק לתת צידה לטיפול בעניין. כאן הטיפול הפסיכולוגי אמור להיכנס לפעולה. יתכן שנדרש לך עוד זמן. במידה וסיימת את הטיפול ואת שוקלת טיפול אחר, הייתי ממליץ לך לנסות את שיטת EMDR שנוצרה במקור לטיפול בפוסט טראומה ובזיכרונות חודרניים. זה עשוי לעזור. תוכלי לקרוא על השיטה בכתבה בקישור הבא: http://www.psychologia.co.il/emdr.htm בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית