בעיות משמעת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/12/2000 | 19:31 | מאת: יעל

בני בן שבע וחצי ולאחרונה החלו בעיות התנהגותיות בבית הספר המורה הפנתה את תשומת ליבי כי בני מציק לילדים בכיתה ואף מתנהג באלימות רצוי לציין כי בני הובחן כילד מחונן וכי הוא מתלונן כי משעמם לו בכיתה מה עלי לעשות והאם נכונה התזה שלימודים בכלי נגינה עוזרים לבעיות התנהגותיות

01/01/2001 | 08:35 | מאת: רוית ניסן

ליעל שלום. האם קרה משהו לאחרונה במישור האישי, החברתי, המשפחתי או הזוגי, שיכול היה לגרום לכך שבנך יגיב כך? האם את חשה בשינוי בהתנהגותו גם בבית? התזה עליה דיברת הינה של תיעול האלימות למקומות יצירתיים, אך לפני שבוחרים את הדרך חשוב לנסות ולהבין את הסיבה. תנסי לענות על שאלותי ואני מקווה שאז אוכל להבין טוב יותר את התמונה. תודה. רוית.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית