PANIC DISORDER

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/08/2002 | 01:16 | מאת: ולנטינה

יש לי בעיה קשה שכמעט כל פעם בחוץ אני מהר רוצה לברוח בחזרה לבית כי הכל האנשים מפחידים והולך לקרות משהו לא בסדר כמו הכל בחלום. רופא כתב PANIC DISORDER , אגרופוביה ודברים. כדורים לא עוזר הרבה זמן ואני עכשיו רק הולכת אם חייבת וקובעת קרוב ליד הבית גם עם מישהו. בעיה שזה עכשיו קורה אני גם בבית לא בסדר ולפחד ולהרגיש שקורה אסון ורוצה להיות בבית חולים שם יש ביטחון מהרופאים. בעיה שזה לא בחוקים של הבריאות שהולכים לטפל בבית חולים שיש מקרה PANIC וזה צריך הרבה כסף. אני מאוד מבקשת מישהו שיכול לעזור מה לעשות. ולנטינה

18/08/2002 | 06:09 | מאת: סיגל

את כותבת "כדורים לא עוזרים". אבל תלוי איזה כדורים את לוקחת. יש כדורים שכן יעזרו לך לזה. וחוץ מזה ברור שכדאי שתפני לפסיכולוג או לפסיכיאטר. סיגל.

18/08/2002 | 07:33 | מאת: "אור

תכתבי לי למייל

18/08/2002 | 18:23 | מאת: ד"ר אורן קפלן

ולנטינה שלום הבעיה היא שמדובר בתהליך מעגלי. ככל שאת נסגרת יותר כך המצב מחריף. את צריכה להיות בטיפול כדי לטפל בבעיה, יהיה לך קשה מאוד לפתור אותה לבדך. ליווי לאורך זמן הן במסגרת של פסיכותרפיה והן של תרופות עשוי לשפר את המצב ולהוציא אותך מהבעיה. הכדורים לבדם אינם מספיקים ולעיתים צריך להחליף את הכדור ואת המינון עד שמוצאים את התרופה המתאימה לך. שילוב של פסיכותרפיה עם תרופות עשוי להיות מתאים יותר מכל אחד מהשיטות בנפרד. אנא פני לטיפול בהקדם מאחר והתהליך אינו קצר וכל יום שעובר מחמיר את המצב. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית