חזרתי לפורום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/07/2002 | 23:20 | מאת: ד"ר אורן קפלן

שלום לכל המשתתפים. ובכן, כפי שאתם רואים חזרתי לפורום. הייתי בהשתלמות מקצועית בארצות הברית בנושא טיפול בהפרעות חרדה ובמיוחד בעזרת שיטת EMDR. ההשתלמות היתה מעשירה מאוד ובהחלט חיזקה את אמונתי בשיטה זו. ברפרוף מהיר בפורום ראיתי שיש שאלות גם בנושא הזה, ואשמח לענות עליהם בקרוב. למעוניינים, ניתן לקרוא בינתיים מעט במאמר המצוי בכתובת הרצ"ב http://www.psychologia.co.il/emdr.htm בקרוב אעדכן את המאמר בעקבות החידושים שלמדתי בארה"ב. בשל הפרש השעות אני עדיין לא בעירנות מלאה לענות על שאלות. אני אשתדל להיכנס מחר לפורום ולענות על כל השאלות המצויות בעמוד הזה, גם אלו שהוצבו בימים האחרונים. במידה ויש שאלות קודמות יותר שעדיין רלוונטיות עבורכם אנא כתבו אותן שוב או הוסיפו קישור אליהן ואשמח לענות. להתראות ד"ר אורן קפלן

21/07/2002 | 02:16 | מאת: .

.

21/07/2002 | 08:58 | מאת: מישהי

21/07/2002 | 17:09 | מאת: דלית

איך יכול להיות שפיתחתי תלות כזו באדם שאני לא מכירה?!

21/07/2002 | 23:19 | מאת: ד"ר אורן קפלן

תודה לכל המברכים גם אני שמח לחזור לפורום ונחמד לראות שהפעילות המשיכה כאן גם בהעדרי. להתראות אורן

24/07/2002 | 13:53 | מאת: ניבה

ברוך שובך, אני אמנם חדשה כאן אך בזמן הקצר שנוכחתי הטבתי לראות את התייחסותך לאנשים ואני מחזקת את ידיך ומודה לך על כך, שהרי הקלחת הארצית שלנו גם כך "מעוותת בדרכיה" בגין אירועים לא "נורמלים" אשר "תורמים תוספים" קשים על חיי היום יום . אשרנו שיש לנו אוזן קשבת ומוטב ה"אוזן" שלך :=) כל טוב ניבה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית