מבקשת חוות דעת נוספת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/06/2002 | 09:43 | מאת: מורן

לד"ר קפלן שלום רב! אני נמצאת בטיפול פסיכולוגי לאחר שאובחנה אצלי הפרעת חרדה . הרופא לימד אותי טכניקות של חשיבה עצמית עם שכנוע לא לקשר מצבים ואירועים להתקפים .כמו כן הוא לימד אותי איך לנשום ולהרגע . חשוב לציין ששללתי טיפול תרופתי ב"פריזמה".האם זה בסדר כל הטיפול שלי וזה ששללתי טיפול תרופתי , יש לציין שאני מתפקדת טוב עכשיו ויש שיפור משמעותי בין לפני הטיפול ועכשיו. אשמח לחוות דעת ממך

20/06/2002 | 23:45 | מאת: ד"ר אורן קפלן

מורן שלום חוות דעת מקצועית אי אפשר לתת כמובן באמצעות האינטרנט שכן צריך להכיר אותך. אבל אם את מרגישה שיפור זו העדות להצלחת הטיפול. תרגילי הרפיה הם שיטה מקובלת לטיפול בחרדה ואם הסתדרת בלי תרופות אינני רואה בעיה בכך. במידה ותרגישי בעתיד שאת זקוקה להמשך טיפול תוכלי לפנות לרופא ולהתייעץ איתו שוב. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית