אנורקסיה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/06/2002 | 19:01 | מאת: דנה

שלום ד"ר קפלן, האם תוכל להפנות אותי בבקשה לחומר קריאה (גם באנגלית) העוסק באנורקסיה אצל נשים מעל גיל 25? האם התופעה בכלל קיימת? תודה, דנה

09/06/2002 | 21:50 | מאת: ד"ר אורן קפלן

דנה שלום התופעה קיימת בהחלט ובשיעורים לא מבוטלים. בעיקרון אין אפיון מיוחד לנשים לפני ואחרי גיל 25 וכל חומר קריאה בנושא הפרעות אכילה ואנורקסיה מתאים גם לגיל זה. היכנסי לחנות ספרים וירטואלית כמו סטימצקי מיתוס וכדומה והקלידי מילת חיפוש "אנורקסיה", תקבלי לפחות 4 ספרים שונים בעברית. החומר באנגלית עצום, תוכלי לעשות את אותו תהליך בחנויות המקוונות בחו"ל כמו אמזון ודומיהן, או במנועי החיפוש הרגילים באינטרנט. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית