התקף חרדה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/06/2002 | 08:51 | מאת: דן

אלו תופעות ידועות כלולות בהתקף חרדה? האם קיימות מספר תופעות קבועות שאנשים סובלים מהם, או שהן משתנות?

05/06/2002 | 21:55 | מאת: ד"ר אורן קפלן

דן שלום יש שונות רבה הן של התחושות הגופניות והן של הנפשיות. רבים מדווחים על שינויים בדופק, נשימה, הזעה, סוגים שונים של כאבים, לחץ בחזה, רעידות, טיקים ועוד. בברכה ד"ר אורן קפלן

12/07/2002 | 16:54 | מאת: אורית גלר

לכולם שלום הייתי רוצ ה לדעת איך ניתן לטפל בהתקף חרדה שקיים אצלי כבר 6-7 שנים ומגיע כל חצי שנה בערך או לפעמים קצת יותר זה מתבטא בדופק מהיר , ראיה מטושטשת , זרמים בידיים

12/07/2002 | 16:57 | מאת: אורית גלר

לכולם שלום הייתי רוצ ה לדעת איך ניתן לטפל בהתקף חרדה שקיים אצלי כבר 6-7 שנים ומגיע כל חצי שנה בערך או לפעמים קצת יותר זה מתבטא בדופק מהיר , ראיה מטושטשת , זרמים בידיים כאילו הן לא קיימות , לשפתיים יש תחושה שהן מתנפחות , ובקיצור הרגשה נוראית ,

12/07/2002 | 16:59 | מאת: אורית גלר

לכולם שלום הייתי רוצ ה לדעת איך ניתן לטפל בהתקף חרדה שקיים אצלי כבר 6-7 שנים ומגיע כל חצי שנה בערך או לפעמים קצת יותר זה מתבטא בדופק מהיר , ראיה מטושטשת , זרמים בידיים כאילו הן לא קיימות , לשפתיים יש תחושה שהן מתנפחות , ובקיצור הרגשה נוראית , בקשתי היא שכל בעל מקצוע יענה לי ויתן לי תשובה כי לאחר כל הבדיקות שעשיתי עדיין

12/07/2002 | 17:01 | מאת: אורית גלר

לכולם שלום הייתי רוצ ה לדעת איך ניתן לטפל בהתקף חרדה שקיים אצלי כבר 6-7 שנים ומגיע כל חצי שנה בערך או לפעמים קצת יותר זה מתבטא בדופק מהיר , ראיה מטושטשת , זרמים בידיים כאילו הן לא קיימות , לשפתיים יש תחושה שהן מתנפחות , ובקיצור הרגשה נוראית , בקשתי היא שכל בעל מקצוע יענה לי ויתן לי תשובה כי לאחר כל הבדיקות שעשיתי עדיין יש לי את הפחד שזה יקרה שנית וגם אני לא יודעת מהי הדרך הטובה ביותר לטפל בבעיה אנא ענו לי תודה מראש אורית גלר

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית