חרדה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/05/2002 | 16:46 | מאת: רותי

מעוניינת לקבל מידע על תרופה שיכולה לעזור בטיפול במצבי חרדה. טיבעית או לא טיבעית

12/05/2002 | 17:34 | מאת: ד"ר אורן קפלן

רותי שלום אנא פני לפורומים לרפואה, פורום זה עוסק רק בתחומי הפסיכותרפיה, כלומר טיפולים פסיכולוגיים באמצעות שיחות. בברכה ד"ר אורן קפלן

12/05/2002 | 20:50 | מאת: שירה

רותי אני מתעניית היות ואניסובלת מהתקפי חרדה קשים . איך זה מתבטא אצלך? אני לוקחת קסנקס שזה כדור שניתן להשיג רק עם מרשם רופא וזה כדור הרגעתי שדומה לוואבן. ישנם תרופות טיבעיות כמו ואלריאן שמכילות את החומר שיש בכדורים כמו ואבן וזה ואליום מקווה שעזרתי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית