תרופת על???

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/05/2002 | 10:10 | מאת: עופר

אני בן 25 יש לי בעייה קשה בתיפקוד המיני (ליבידו) , חוסר ריכוז , חוסר תאבון...... הפסיכאטר נתן לי בפעם הראשונה remeron אשר גרמה לי לעייפות חזקה ולצימוק איבר המין עד כדי שהוא הכחיל. ובפעם השנייה הביא לי deprexn אשר גרמה לי כמו הקודמת אבל במקום עייפות גרמה ל עיירנות חזקה ולנשירת שיער חזקה . האם עליי שוב ללכת לפסיכאטר כי ממה שהבנתי אין תרופה בעלת תופעות לוואי שפוגעת בתיפקוד המיני ? האם יש תרופה טבעית שתחסוך ממני את תופעות הלוואי הנ"ל? מה עליי לעשות?

12/05/2002 | 18:10 | מאת: ד"ר אורן קפלן

עופר שלום אנא פנה לפורומים לרפואה, פורום זה עוסק רק בתחומי הפסיכותרפיה, כלומר טיפולים פסיכולוגיים באמצעות שיחות. בכל מקרה מומלץ שתפנה לפסיכיאטר המטפל. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית