לד"ר פלד-schizoaffetive-

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/12/2000 | 16:26 | מאת: sama

פניתי אלייך לפני כחודש בנוגע לטיפול בזיפרקסה ושאלת אותי בנוגע לתופעות לוואי<ערכתי לפני שבועיים בדיקת דם -עומס סוכר זאת לאחר שהתעלפתי כמה פעמים<התוצאות היו שבצום רמות האינסולין גבוהות ורמת הסוכר נמוכות<הרופא המשפחתי אבחן זאת כhyperinsolisim<ברשת אני קוראשהסרטונין משפיע על רמת האינסולין <אני נוטל זיפרקסה 10מ"ג פעם ביום ואף הוא משפיע על הסרטונין<האם יתכן שהזיפרקסה משפיעה בעקיפין על רמת האינסולין אצלי<איזה בדיקות עליי לבצע?מהן תופעות לוואי יש לצפות מזיפרקסה?בתודה מראשsama

26/12/2000 | 23:07 | מאת: ד"ר אבי פלד

זיפרקסיה גורמת לפעמים קצת השמנה אין לה תופעות לוואי אחרות - גם לא סוכר בדם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית