אי פריון - נטילת תרופות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/12/2000 | 09:06 | מאת: ו.כ.י

לד"ר פלד שלום, אני בן 30 נוטל מזה כ-8 שנים כדורים בשם: ריספרדל ופרפנל (לפני כשנה גם סימטרל), בבדיקות זרע שנערכו לי לא נמצאו זרעונים. האם יש קשר בין נטילת הכדורים הנ"ל לחוסר פריון? אציין שלפני שחליתי הזרע היה סמיך ולבן וכעט הוא שקוף ודליל. האם יש פיתרון לבעייתי או שמה מצבי אינו הפיך? נא ייעץ לי איך לנהוג במקרה כזה ואיך לבדוק את השפעת הכדורים הנ"ל עלי. רב תודות, ***לגולשים - אם אי פעם נתקלתם בבעיה דומה לשלי, אשמח לקרוא את תגובתכם.

26/12/2000 | 23:13 | מאת: ד"ר אבי פלד

התכשירים הנ"ל לא אמורים לפגוע בזרע - הם כן מורידים חשק מיני לזמן מוגבל בתחילת הטיפול - הייתי ממליץ להיבדק אצל רופא עור ומין

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית