התפרצויות כעס

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/04/2002 | 23:41 | מאת: נועה

לד"ר רובינשטיין, אני סובלת מהתפרצויות כעס כלפי בן זוגי, על דברים לא מהותיים, ואח"כ מתחרטת. בדר"כ היחסים שלנו טובים. זה לעולם לא קורה לי עם זרים. מהי צורת הטיפול המומלצת בבעיה ? נועה

03/04/2002 | 08:05 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום נועה, גם אם הדברים לא מהותיים, קיימת סיבה טובה ומהותית להתפרצות. טוב היה אילו היית מציגה את הדברים כבעיה שלך בפני בן זוגך ומבקשת אותו להתלוות אלייך לטיפול זוגי, שם אולי הייתה מתבררת הסיבה המהותית יותר להתפרצויותייך עליו. אם הוא לא ישתף פעולה ו/או אם את גם מתפרצת על אנשים אחרים, אני ממליץ לך לפנות לטיפול אינדיבידואלי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית