הסמקה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/03/2002 | 14:42 | מאת: ROMAN

שלום רב בעייתי היא שאני מסמיק מאוד כימעט מכל סיטואציה של שיחה . לא דווקא עם נשים , ההסמקה פוגעת בי כך שאני לא מסוגל לנהל שיחה בלי להפוך לאדום עד מאוד. האם יש לכך פיתרון ??? תודה מראש רומן.

01/04/2002 | 07:36 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, כנראה מדובר באחת התופעות שנוצרות עקב חרדה חברתית. מה שאתה עובר נשמע קשה ומביך, אבל יש לראות את הצד החיובי שקשור בתופעה: היא שכיחה מאד, במינונים שונים, ולכן פותחו כמה וכמה דרכים סיוע. פנה לפסיכולוג/ית שמתמצא/ת בתחום החרדות. אם תרצה הכוונה, פנה למייל האישי (הקלקה על שמי המוכחל) עם ציון מיקומך בארץ. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית