ברצוני לקבל מידע על התרופה פרוזאק

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/12/2000 | 19:19 | מאת: hgidon

מה היא עושה למי היא מיועדת תופעות לואי האם ניתן לקחת אותה ללא מרשם וכו....

20/12/2000 | 22:44 | מאת: ד"ר אבי פלד

> מה היא עושה פרוזאק משפיעה על מאזן הסרוטונין במוח (סרוטונין חומר כימי המשתתף בעיבוד אינפורמציה במוח) התכשיר מיועד לאנשים הסובלים מדיכאון קליני וחרדה קלינית >תופעות לואי תופעות לוואי הם בעיקר 3 "בחילה" "ירידה בחשק מיני" "עייפות תשישות" - איך מתמודדים עם תופעות לוואי ? - עם נוטלים את הטיפול על בטן מלאה - אין בחילות - לקיחה ליפני השינה חשובה במקרה של טשטוש ועייפות מהתרופה > האם ניתן לקחת אותה ללא מרשם וכו... בשום פנים ואופן לא !

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית