שאלה לרופא

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/12/2000 | 10:05 | מאת: אילנה

ביתי עומדת להינשא לבחור אשר אחיו סובל מבעיות נפשיות (פיצול אישיות ומחלת הגדלות) לאחרונה אושפז בבית חולים לאחר שקם בוקר אחד וחשב עצמו לאדם המציל את האנושות כולה. האם תופעות כאלה הינן גנטית , והאם הן יכולות לעבור בגנים גם לילדיהם של ביתי וחתנה לעתיד. ואם כן אילו בדיקות עליהם לעשות. חוששת מאוד ומקוה לקבל תשובה

20/12/2000 | 00:09 | מאת: ד"ר אבי פלד

מחקרים מראים שהסיכוי לחלות במחלה הם 1% באוכלוסייה רגילה - כאשר יש במשפחה את המחלה הסיכוי גדל ל 12% אין בדיקות לגילוי מוקדם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית