התקפי חרדה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/03/2002 | 20:02 | מאת: נאור

היה לי התקף חרדה בשנת 97 מאז 1988 אני מטופל בכדור סרוקסט ליום יש לציין שאני מתפקד טוב והכל בסדר אך לפעמים באים כמין הרגשה של לפני התקף ואני לוקח כדור לוריוון והכל עובר. האם זה יעבור לי אי פעם?

13/03/2002 | 20:21 | מאת: נזבורה

נאור שלום, האם ניסית גם להיעזר בטיפול פסיכולוגי? זה יכול להועיל מאוד ו-כן, בהחלט יש סיכוי שההתקפים יעברו - מניסיון! תרגיש טוב! נזבורה

13/03/2002 | 21:09 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום נאור, מתיאורך נשמע שאתה מוכן לקראת ההתקף ונוקט בצעדים הנכונים. אם אינך נמצא בטיפול פסיכותרפויטי (שיחות) הייתי ממליץ לך להוסיף זאת על הטיפול התרופתי. השילוב שבין השניים הוכח במחקרים כיעיל מאוד למצב שאתה מתאר. בממוצע, אין ערבויות לכך, אך הטיפול המשולב יכין אותך להתמודד טוב יותר עם הפחד מפני ההתקף ולא תחיה כל הזמן עם הפחד מפני הפחד. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין

19/06/2002 | 18:18 | מאת: מיכל

איך מגיעים לפסיכולוגים שמתמחים בנושאי חרדה?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית