חוויה נוראה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/03/2002 | 23:09 | מאת: adi

היי היום עברתי חויה מאוד נוראה. הייתי בלימודים במכללה, הרגשתי סחרחורות, ופתאום הרגשתי שאני כאילו הולכת להתעלף (התעלפתי בעבר) ועטפו אותי גלי חום. ישר נשכבתי והרמתי רגלים הרגשתי מן רעד קל ופתאום הרגשתי כאילו אני נשרפת, ממש שרפה זאת היתה חויה נורא מפחידה וכל היום אני במן חולשה כזאת שלא עוזבת זה אף פעם לא קרה לי ואני מפחדת שזה יחזור שוב. השאלה שלי היא: מה זה? תודה.

12/03/2002 | 23:19 | מאת: HERA

עדי, באופן כללי, זה יכול להיות כמה דברים... החל מבעיה אורגנית וכלה בהתקף חרדה. מכיוון שזה היה חד-פעמי (נכון לעכשיו), אל תמהרי לרוץ לבדיקות, אבל כן תזכירי את זה בפני המטפל שלך...

13/03/2002 | 08:31 | מאת: לילי

שלום לך ובוקר טוב אני חושבת שראשית תלכי להיבדק אצל רופא, ודבר שני אל תלחצי מזה ותהפכי את זה למן בעיה או חולשה שבאה מהראש כי זה לא זה קורה וגם לי, יכול להיות שיש לך לחץ דם נמוך , או רמת סוכר נמוכה או סתם חולשה ועייפות מהחיים , או מאורך החיים שלך, אבל יהיה בסדר תתעודדי, ותלכי לרופה להיבדק , יום טוב ותרגישי טוב לילי

13/03/2002 | 21:03 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום עדי, אי מצטער לשמוע על החוויה הלא נעימה. בראש ובראשונה את חייבת לפנות אל רופא המשפחה שלך כדי לעבור בדיקות גופניות המתחייבות ממצבך. רק לאחר שלילת סיבה אורגנית אפשר לדון בטיפול נפשי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית