האם אלה תופעות הקשורות בחרדה ?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/03/2002 | 16:13 | מאת: אלה מתל-אביב

ילד בן 12 שנבדק פיסית וללא כל תוצאות המראות על בעיות פיסיולוגיות סובל מ: 1. במהלך השיעור מסחרחורות. 2. בשהיה במקומות הומי אדם (קניון , חדרי-אוכל..) מקבל סחרחורות. 3. ככששוהה במעלית מקבל לפעמים ,לא תמיד,סחרחורות (למרות שאורך חייו מלוווה בעליה/ירידה במעלית). 4. השגיו בלימודים אינם טובים ,חוסר ריכוז,חוסר רצון להכין שיעורים. 5. פעיל חברתית מאד ,פעילות ספורטיבית רבה (כדור-סל),אוהב מוסיקה,שחיה. לאן לפנות על מנת לזהות ולפתור את הבעיה. תודה אלה

08/03/2002 | 00:05 | מאת: ד"ר אורן קפלן

אלה שלום כדאי לפנות לייעוץ מקצועי. מרפאה טובה לטיפול בילדים ונוער בשירות הציבורי בת"א נמצאת בבי"ח איכילוב, טל. 6973373 באופן פרטי ניתן לפנות לפסיכולוג ילדים. התופעות מתאימות להתקפי חרדה אבל יכולות להתאים גם למצבים אחרים. כדאי לבדוק את העניין באופן יסודי. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית