דיכאון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/03/2002 | 20:55 | מאת: יוסי

אני לוקח כדור נגד דיכאון בשם אנדרונקס כבר 3 שבועות בהתחלה לקחתי חצי כדור פעמיים ביום ועכשיו אני לוקח 2 ביום אבל עדיין לא מרגיש שום שינוי בהרגשה הכללית כמה זמן לוקח עד שארגיש שינוי בהרגשה? האם תופעות הלוואי:יובש בפה\ עצירות\ נידודי שינה. עוברים עם הזמן בתודה..

03/03/2002 | 22:24 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יוסי, בתקופה זו אין פסיכיאטר בפורום ולכן אני מציע שתפנה את השאלות האלה לפסיכיאטר שהתאים לך את הטיפול התרופתי. מהספרות המקצועית כל נוגדי הדיכאון עשויים להשפיע השפעה חיובית רק לאחר 6 שבועות, כך שאם כבר התחלת את הטיפול וסבלת את תופעות הלוואי, הייתי מציע להמשיך בתיאום עם הפסיכיאטר שלך. תופעות הלוואי שאתה מתאר לא אמורות לחלוף כל עוד אתה משתמש בתרופה, אך אם היא תועיל לך, ייתכן שהתועלת תעלה על הסבל הנגרם לך כתוצאה מתופעות הלוואי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית