תלישת שיער מהראש

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/03/2002 | 15:18 | מאת: קרן

לאחרונה גיליתי כי ביתי, תולשת את שיערות ראשה !!! קראתי באיזה ספר שהסיבה היא כנראה קנאה בין אחים ! האם אפשר לקבל מידע בנושא או עזרה כלשהיא???

03/03/2002 | 21:21 | מאת: ד"ר אורן קפלן

קרן שלום בת כמה בתך? התופעה מוכרת ועלולה להיות עקשנית, כדאי לטפל מוקדם ככל הניתן שכן היא יכולה להימשך שנים ארוכות. הסיבות מגוונות ולא בהכרח קנאה בין אחים, אם כי אם זו הסיבה לדעתך חשוב לבדוק את זה. כדאי לפנות לייעוץ מקצועי. הכיוון הוא או פסיכולוגי-התנהגותי (פסיכולוג קליני) או/ו תרופתי (פסיכיאטר ילדים). בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית