היפנוזה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/03/2002 | 12:17 | מאת: דנה

אני מחפשת טיפול בהיפנוזה כעזרה לגמילה מאוכל. האם האחד הרופאים בפורום הזה מוכן לעזור לי?

01/03/2002 | 14:28 | מאת: דנה

http://www.panicdisorder.up.co.il לגל (שם לפי מייל) בכתובת הזו ישנו קישור לרשימת מהפנטים בארץ וקישור לאתרם בהצלחה.

02/03/2002 | 00:36 | מאת: ד"ר אורן קפלן

דנה שלום ניתן לנסות ולעזור לך באמצעות היפנוזה ובכלים פסיכולוגים נוספים, אולם כמו בכל סוג אחר של טיפול בהרזיה, המוטיבציה שלך היא גורם המפתח להצליח בטיפול. היפנוזה אינה טיפול קסם ואם יש לך אשליה שטיפול אחד בהיפנוזה יפסיק את רצונך לאכול, הטיפול יהיה נדון לכשלון. זהו תהליך מתמשך שחלקו שינויים בהרגלי האכילה ונסיון להתחקות אחר הווצרות הרגלים אלו. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית