ביישנות פתאומית!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/02/2002 | 00:11 | מאת: girl

היי! אני בת 18.5 ואני הייתי רוצה לקבל עזרה! אני לא יודעת למה זה קורה לי, אבל בזמן האחרון אני כל הזמן מסמיכה! אני אפילו יכולה לנסוע באוטובוס לא לדבר עם אף אחד ופתאום אני מרגישה שהפנים שלי הופכות לאדומים! וכאשר אני מדברת עם אנשים זה בכלל מקרה אבוד. אף פעם לא היה לי את זה ואני לא מבינה למה זה קורה! שום דבר כזה שיול להשפיע עליי לא קרה לי בחיים אז למה??? הייתי אומרת שזה די מפריע לי והייתי מתה להיפטר מזה! בבקשה, אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה נחמד! ביי

14/02/2002 | 06:47 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, ענייני הסמקה קשורים לרוב ברגשות מבוכה ואשם (הקשרים מיניים בד"כ) ו/או מבוכה וחשש עקב קושי בביצוע מטלה שיש ציפייה שתוכלי לבצע אותה. אם התופעות חוזרות על עצמן, כדאי להסתייע בהוועצות מקצועית. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית