סרוקסאט או פריזמה מה עדיף לחרדה חברתית מה יתרונות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/02/2002 | 00:48 | מאת: דני

איזה תרופה עדיפה יש לי חרדה חברתית וקצת ocd במה עדיף להשתמש מה יתרונות ומה החסרונות של כל אחד מבקש תשובה מרופא וכמו כן מה הסיכוי של טיפולים cbt אודה לכם מאוד על תשובה מרופא

13/02/2002 | 00:56 | מאת: HERA

דני שלום, הפסיכיאטר עזב את הפורום...

13/02/2002 | 06:50 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, תרופות אמורות לסייע במצב פאניקה או קושי נקודתי בחרדת קהל (לפני הגשת סמינריון, נניח) - בהנחה כי מדובר במשהו ממש חד פעמי. אם נסיבות החיים והעבודה (הוראה, מכירות) דורשות חשיפה לקהל, טוב להסתייע כשלב התחלתי בתרופות, אבל ראוי לנקוט בתהליכי הסתגלות התנהגותיים, מהר ככל האפשר. ממש חבל להצמד לתרופות לפני נסיון רציני של עבודה אישיותית והתנהגותנית. פנה למייל האישי שלי עם יותר פרטים עליך, על הנסיבות והפרושים בפועל של החרדה החברתית שלך, ומיקומך בארץ, ואשתדל לסייע בהכוונה. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

14/02/2002 | 01:23 | מאת: דני

תודה לך ד"ר יוסי אברהם, מה המייל האישי שלך?

30/08/2003 | 21:29 | מאת: צחי

אני מעוניין לדעת באיזו שעה כדאי לקחת את הכדור?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית